HP OpenVMS Systems

ask the wizard
Content starts here

X.29 hangs via DEMSA?

» close window

The Question is:

Hi there,
We have an AlphaServer cluster with four ES40s and two 4100's.  It is
OpenVMS version 7.2-1 & DECnet OSI version 7.2-1.  When we make an x29 call
through a DEMSA it hangs, but only approximately every other time.  Below is
copy of what happens, when it hangs we have to ^P and clear the PAD.
It happens no matter what account we log in under.  When a layered product
process is running (sysx29) it picks up all x29 calls that come into the
and attaches them to our application.  It works fine when using this method.
A different subaddress is used to distinguish between accessing the
application and the VMS access.
Regards, Matt Warren
matthew.warren@anitesystems.com - 01753 790 485
Alternate contact - Gary McConnell
ALPHA1_YYSTEL>set h/x29 sita.244194420
%PAD-I-COM, call connected to remote DTE
ALPHA1 - Welcome to ALPHA/VMS V7.2-1
Username: system
   Welcome to OpenVMS (TM) Alpha Operating System, Version V7.2-1 on node
    Last interactive login on Tuesday, 14-DEC-1999 16:23:12.61
    Last non-interactive login on Monday, 13-DEC-1999 11:23:37.82
PAD> cl
PAD usage statistics:
  Elapsed time: 00:00:22.55               CPU time:     00:00:00.02
  Buffered I/O: 106                       Direct I/O:   64
  Page faults:  30
%PAD-S-END, control returned to node ALPHA1::
        SYSTEM SERIAL NUMBER: AY93812087
        SYSTEM TYPE:          ES40

The Answer is :

  Please contact the Compaq Customer Support Center for assistance, and
  for the current official product status information for the DEMSA.

answer written or last revised on ( 21-DEC-1999 )

» close window