HP OpenVMS Systems

Ask the Wizard

HP OpenVMS Systems

OpenVMS information

» What's new on our site
» Upcoming events
» Configuration and buying assistance
» Send us your comments

HP OpenVMS systems

» OpenVMS software
» Supported Servers
» OpenVMS virtualization
» OpenVMS solutions and partners
» OpenVMS success stories
» OpenVMS service and support
» OpenVMS resources and information
» OpenVMS documentation
» Education and training

Quick Links

» Non-javascript page
» Ask the Wizard

Test Drive OpenVMS

» OpenVMS I64 test drive
» Java test drive

Other information resources available to you include:

» OpenVMS freeware
» ECO kits, software and hardware support, prior version support
» Alpha SRM, ARC, and AlphaBIOS firmware updates
» ENCOMPASS - HP user group
» OpenVMS software downloads, OpenVMS freeware CD-ROM
» OpenVMS firmware locations
» DECconnect passive adaptor charts
» Cables reference guide
» MicroVAX console commands
» OpenVMS student research

Select a topic below to see Questions Frequently Asked by partners

» Using the online documentation library(installing BNU from the asap SDK)
» Global sections(how to create and use.)
» xx$CREATE_BUFOBJ system service(usage)
» Ethernet address(methods of determination)
» Shareable images(cookbook approach to creating one)
» Sharing data/code at absolute addresses(a guide with examples)
» Determining the Alpha microprocessor
» Using GETSYI to get hardware status

Evolving business value

» Business Systems Evolution
» AlphaServer systems transition planning
» Alpha RetainTrust program

Related links

» HP Integrity servers
» HP Alpha systems
» HP storage
» HP software
» HP products and services
» HP solutions
» HP support
disaster proof
HP Integrity server animation
HP Integrity server animation
Content starts here

Ask the Wizard Questions

SEAGATE problems on V6.1

The Question is:

I have a exabyte 2400 attached to a tower that has Seagate drives
(st4150) the tower is attached to my vax400-100A system, When i do
standalone backups of these drives onto my exabyte the standalone
quits after a period of time. If i also try to do a full on the
Seagate drives, they will go into a Mount verify Timeout mode i have
to then shut my system down and reboot. I have a vax3100 that is
running VMS5.5-1 and i have attached my exabyte to this machine and
ran full backups from it across the cluster with no problems. I
believe it is issue with OpenVMS6.1 backup versus 5.5-1 since i can
backup those drives across the cluster. I have also installed the scsi
patch that came with OpenVMS6.1. Do you have any answer to this one?

The Answer is:

    This is probably an issue with SCSI driver changes for V6.1.  You will
    need to contact your local customer support center for patch