HP OpenVMS Systems

Ask the Wizard

HP OpenVMS Systems

OpenVMS information

» What's new on our site
» Upcoming events
» Configuration and buying assistance
» Send us your comments

HP OpenVMS systems

» OpenVMS software
» Supported Servers
» OpenVMS virtualization
» OpenVMS solutions and partners
» OpenVMS success stories
» OpenVMS service and support
» OpenVMS resources and information
» OpenVMS documentation
» Education and training

Quick Links

» Non-javascript page
» Ask the Wizard

Test Drive OpenVMS

» OpenVMS I64 test drive
» Java test drive

Other information resources available to you include:

» OpenVMS freeware
» ECO kits, software and hardware support, prior version support
» Alpha SRM, ARC, and AlphaBIOS firmware updates
» ENCOMPASS - HP user group
» OpenVMS software downloads, OpenVMS freeware CD-ROM
» OpenVMS firmware locations
» DECconnect passive adaptor charts
» Cables reference guide
» MicroVAX console commands
» OpenVMS student research

Select a topic below to see Questions Frequently Asked by partners

» Using the online documentation library(installing BNU from the asap SDK)
» Global sections(how to create and use.)
» xx$CREATE_BUFOBJ system service(usage)
» Ethernet address(methods of determination)
» Shareable images(cookbook approach to creating one)
» Sharing data/code at absolute addresses(a guide with examples)
» Determining the Alpha microprocessor
» Using GETSYI to get hardware status

Evolving business value

» Business Systems Evolution
» AlphaServer systems transition planning
» Alpha RetainTrust program

Related links

» HP Integrity servers
» HP Alpha systems
» HP storage
» HP software
» HP products and services
» HP solutions
» HP support
disaster proof
HP Integrity server animation
HP Integrity server animation
Content starts here

Ask the Wizard Questions

X.29 flow control after update

The Question is:

After upgrading from OpenVMS 5.5-1 to OpenVMS 5.5-2, users on our X25
network started complaining that they had garbage (backwards question
marks, etc.) on their screens after doing a listing and using the
"hold screen" key. Our Network gurus have spent over four weeks going
through the network as if it were a network problem, but have come up
with nothing. They have noticed that X29 parameter 12 (flow control)
gets changed from a 1 to a 0 AFTER the terminal is connected to the
VAX. This problem occurred on the Monday after I did the OS Upgrade.
To my way of thinking, this is way too coincidental.  I cannot get
support to respond to me on this. HELP!!!


The Answer is:

    Please call the CSC, and if you do not get a satisfactory
answer do not hesitate to ask to talk to the Manager on Duty.