HP OpenVMS Systems

Ask the Wizard

HP OpenVMS Systems

OpenVMS information

» What's new on our site
» Upcoming events
» Configuration and buying assistance
» Send us your comments

HP OpenVMS systems

» OpenVMS software
» Supported Servers
» OpenVMS virtualization
» OpenVMS solutions and partners
» OpenVMS success stories
» OpenVMS service and support
» OpenVMS resources and information
» OpenVMS documentation
» Education and training

Quick Links

» Non-javascript page
» Ask the Wizard

Test Drive OpenVMS

» OpenVMS I64 test drive
» Java test drive

Other information resources available to you include:

» OpenVMS freeware
» ECO kits, software and hardware support, prior version support
» Alpha SRM, ARC, and AlphaBIOS firmware updates
» ENCOMPASS - HP user group
» OpenVMS software downloads, OpenVMS freeware CD-ROM
» OpenVMS firmware locations
» DECconnect passive adaptor charts
» Cables reference guide
» MicroVAX console commands
» OpenVMS student research

Select a topic below to see Questions Frequently Asked by partners

» Using the online documentation library(installing BNU from the asap SDK)
» Global sections(how to create and use.)
» xx$CREATE_BUFOBJ system service(usage)
» Ethernet address(methods of determination)
» Shareable images(cookbook approach to creating one)
» Sharing data/code at absolute addresses(a guide with examples)
» Determining the Alpha microprocessor
» Using GETSYI to get hardware status

Evolving business value

» Business Systems Evolution
» AlphaServer systems transition planning
» Alpha RetainTrust program

Related links

» HP Integrity servers
» HP Alpha systems
» HP storage
» HP software
» HP products and services
» HP solutions
» HP support
disaster proof
HP Integrity server animation
HP Integrity server animation
Content starts here

Ask the Wizard Questions


The Question is:

I have just created two new user accounts using the command
procedure "ADDUSER".  The accounts have been created and
seem to work as expected.  However, while creating these
accounts I seem to have inadvertantly changed the "Group
User Identifier" for all accounts within the same UIC group.
Specifically, the family name of the first account I created
is KOCHUNOV.  Upon creating the two new accounts all users
in the same UIC group as KOCHUNOV now have a user identifier
that looks like,

User Identifier:    [KOCHUNOV,xxxx]

when the SHO PROCESS command is issued.

I have been unable to find a way inside UAF to return the GROUP UIC
name back to its original value. Hopefully, you will provide me with
the mechanism.


The Answer is:

AUTHORIZE added a "group identifier" based on the account name.  To
remove this, use the AUTHORIZE command: